ZAKAJ MINERALI

Kozmetika je znana po sloganu The Skin Care Makeup – ličila, ki negujejo kožo. Linija jane iredale je tako varna in koristna, da jo priporočajo plastični kirurgi in dermatologi po vsem svetu.

Jane iredale izdelki negujejo kožo, poleg tega pa so v skladu z najnovejšimi modnimi trendi, zato jim ostale kozmetične hiše lahko le zavidajo. Za vse izdelke namreč velja, da:

Linija jane iredale je pridobljena z mešanjem visoko sofisticiranih mineralov in pigmentov,  ki jih pridobijo s postopkom mikronizacije, s katerim nastanejo mikroskopski delci, ki se po nanosu na kožo med seboj prekrivajo. To koži omogoča normalno dihanje in preprečuje vpliv nečistoč iz okolice. Minerali lahko na koži ostanejo ves dan, zato popravki niso potrebni. Občutek na koži je tako ves dan svilnat, zaradi vodoodpornosti pudrov pa le-ti ostanejo na svojem mestu tudi med najnapornejšimi fizičnimi dejavnostmi.

Naši minerali so prave mojstrovine in so na voljo v toliko odtenkih, da boste ne glede na barvo svoje kože zagotovo našli pravega zase.

Ne uporabljamo nano delcev.